Mijn Marokkaanse Huis
Beeldhouwen in Marokko


Wat een reis!

Herma kan vormen lezen en leert je je gevoel te vertalen naar inhoud. Zo werd mijn reis naar Marokko een reis naar binnen en naar buiten.

Het Marokkaanse huis werd mijn huis, het zat beklemd en was gesloten.

Het oude gereedschap, de strijdbijl aan de achterkant verwijst naar de stille strijd die nodig is voor de vrouw om het huis te kunnen verlaten. De vrouw komt naar buiten met boodschappentas. Ze heeft een noodzaak, haar creativiteit ontwikkelen van boven wordt ze in het licht gezet, want ze wil gaan stralen.

Het huis is er steeds duidelijker komen te staan en doordat de vrouw naar buiten gaat ontstaat er steeds meer ruimte naast het huis. Door deze ruimte breekt het licht dat straalt op de vrouw. Het huis is belangrijk het is haar uitgangspunt. De zigzag weg voor het huis wordt langzaam afgebroken en verandert in bruggen. Bruggen verbinden de buitenwereld, de ruimte met het huis. Vanuit die ruimte wordt het oog geleid naar de naar de top van de bergen achter het huis, daar wil ze heen om de wereld te bekijken.

Dubbel Beeld

In dit spel worden steeds twee kanten van een beeld getoond. Door de helft van de stenen weg te doen, blijft er één goed beeld over. Alleen moet die nog wel in elkaar gepuzzeld worden. Veel plezier!

Mijn Marokkaanse Huis is het tweede beeld dat gebruikt is voor dit spel. Het is in het spel te vinden achter de knop Volgende.


Dit spel is direct te spelen op je mobiel, ipad, laptop of computer.